Люди, що врятувались зі зруйнованого війною міста, одержали найнеобхідніші їм наразі набори продуктів, побутової хімії, засоби гігієни та товари для дітей.  Цю допомогу їм надав Логістичний Гуманітарний Центр  Екстреного Реагування - у рамках грантового проєкту Угорської екуменічної служби допомоги. Проект реалізує громадська організація «Ліга соціально відповідальних жінок» спільно з ГО «Академія стратегічних досліджень».

- Загалом, в 2023 році ми роздали допомоги майже на 1,2 млн. гривень. Це  13,2 тонн гуманітарної допомоги для вимушених переселенців. Загалом, гуманітарні набори отримали   960 родин  ВПО, - констатує координатор Логістичного Гуманітарного Центру Сергій Пасічник. – Крім гуманітарної підтримки, у рамках нашого проекту діють психологічні групи допомоги  для дорослих та дітей. Двічі на тиждень досвідчений психолог проводить безкоштовні заняття для переселенців, що мешкають на Черкащині та Полтавщині. Крім групових занять для ВПО, ми запровадили також безкоштовні індивідуальні консультації, за якими переселенці активно звертаються, особливо часто – батьки діток, яким необхідна психологічна допомога.

20231224_122152

Для довідки:

Діяльність Логістичного Гуманітарного Центру Екстреного Реагування впроваджується завдяки фінансової підтримки Угорської Екуменічної Служби Допомоги (Будапешт) та міжнародного союзу “ACT- alliance”(Женева).

Про це пише прес-клуб реформ

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Золотий час! 28.01.2024 23:10
Для виникнення всіляких "угорських екуменічних служб допомоги" по розподілу недопроданих решток гуманітарки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100