Європейський парад у Львові

Європейський парад у Львові

Регіональний семінар зі «Східного партнерства» відбудеться 11 грудня в Черкасах. Організаторами семінару виступила Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Європейська молодь України» у партнерстві з Посольством Республіки Польща в Києві. До участі у семінарі запрошуються громадсько-активна молодь віком від 18 до 35 років, представники неурядових або політичних громадських організацій, державні службовці.

– Ми нещодавно створили Черкаський обласний осередок нашої організації, – розповів «Прочерку» голова ВМГО «Європейська молодь України» Віталій Іляшенко, який, до речі, сам родом з Черкас. – І це перший проект, який проводитиме наша організація в Черкасах. До цього проводили серію регіональних семінарів в різних куточках України. У програмі нашого семінару одне з питань якраз і стосується регіонального співробітництва у рамках «Східного партнерства». У Черкаській області Золотоноша, Канів та ще декілька міст є містами побратимами з європейськими містами. Ми хочемо посилити цю співпрацю, запровадити технологію економічного вирівнювання регіонів. У постійному активному тонусі хочемо тримати певну групу молодих людей по всій країні, які зможуть працювати над програмою «Східного партнерства». Подальшим нашим кроком буде відбір найактивніших учасників, які будуть брати участь у семінарах в Києві та за кордоном.

Також, за словами пана Віталія, даний семінар покликаний налагодити зв'язок з новою-старою місцевою владою, подивитися, яка взаємодія між неурядовими організаціями та місцевою владою на місцях.

– Також хочемо обговорити можливість проведення в Черкасах у Дні Європи європейського параду. Цього року ми подібний парад провели в Києві, Миколаєві, Львові тощо. Зазвичай це відбувається в травні-червні, – повідомив Віталій Іляшенко.

Як повідомляють організатори семінару, підписана на Празькому Саміті 7 травня 2009 року спільна заява представників східноєвропейських країн, представників ЄС, а також країн-членів ЄС, є новим імпульсом для інтенсифікації та поглиблення партнерських взаємин між східноєвропейськими країнами, в тому числі України та ЄС, важливою умовою для прискорення політичної асоціації та подальшої економічної інтеграції між східноєвропейськими країнами та ЄС.

Неурядові громадські організації та громадсько-активна молодь як складова частина українського суспільства також зобов'язані брати участь у цих процесах. Особливо це стосується заходів, спрямованих на наближення України як країни-партнера «Східного партнерства» до стандартів Європейського Союзу, зокрема, у сферах освіти, культури, функціонування громадянського суспільства та розвитку регіонів.

Місце та дата проведення семінару: 11 грудня 2010 року м. Черкаси, вул. Фрунзе, 145; конференц-зал готелю «Апельсин».

Початок реєстрації учасників – 11.30 год., початок семінару о 12.00 год., завершення  заходу – о 17.00

Серед високоповажних гостей семінару очікуємо побачити: керівництво Посольства Республіки Польща в Києві та Представництва Європейського Союзу в Україні, вищих посадових осіб міст та областей, керівників профільних управлінь та відділів, інших осіб.

Для того щоб стати учасником семінару в Черкасах потрібно скачати аплікаційну форму на сайті: www.euroyouth.org.ua або тут, заповнити її та надіслати до 9 грудня 2010 року включно за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ольга 08.12.2010 18:35
Цікава позиція))Краще сидіти"моя хата з краю"
тактика нічого нового,але світ рухаться.
потрібно покращувати своє життя всіма можливими способами,адже всі ми прекрасно розуміємо,що плюсів тут значно більше.
Особисто я "ЗА".В України є великий потенціал.
Співпраця Україна-Європа,на мою думку,є дуже важливою,вигідн ою для обох сторін!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нетолерантний 06.12.2010 15:56
Ми рвемося в Європу - голодні, тупі та нікому там не потрібні. Рвемося із масою своїх проблем... В надії, що нас там приймуть та вирішать у одну мить наші проблеми, суспільні хвороби, що стали хронічними за кілька століть. Та й сама Європа є далеко не квітучою - мігранти руйнують економіки, розповсюджують хаос та чинять безлади. Європейці подекуди відчувають себе гостями у своїх країнах. Європа потихеньку загниває, її також ґвалтують бюрократи... А тут ще "Європейська мододь України" зі своїм баченням співпраці з європейцями. Замість вимагати змінити антинародну владу, вони прагнуть нав'язатися Європі, якій ми зовсім не потрібні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100