реклама

реклама

Фахівці Уманського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області послідовно забезпечують втілення заходів, визначених обласною програмою «Реформування шкільного харчування до 2029 року».

417400034_763716735786939_1436491988403500199_n

Нещодавно на базі Жашківського ліцею № 1 районним управлінням організовано проведення семінару для керівників, відповідальних за організацію харчування, керівників груп НАССР, медичних сестер та кухарів закладів загальної середньої освіти Жашківської міської територіальної громади. До участі в семінарі також запрошено представників відділу освіти Жашківської міської ради.

Організатори заходу – начальник Уманського районного управління Лариса Качанова та начальники профільних відділів управління Оксана Байда і Валентина Ковбасюк детально зупинились на запровадженні у закладах середньої освіти територіальної громади системи НАССР, розробленні плану НАССР, дотриманні гігієнічних вимог до харчоблоків, формуванні меню, виконанні норм харчування і організації харчування та дотриманні вимог до закупівель продуктів харчування. Учасникам семінару надано змогу ознайомитися зі змінами в законодавстві, пов’язаних з набранням чинності Закону України «Про систему громадського здоров’я».

Також керівникам закладів роздано презентації щодо розглянутої тематики.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100