реклама

реклама

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко і заступник міського голови Віктор Беззубенко зустрілися із військовослужбовцями Повітряних Сил ЗСУ. Від імені громади подякували оборонцям неба за захист. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко у фейсбук.

photo_2024-02-07_15-31-23_1

«Справжні Титани, які тримають наше небо.

Сьогодні мав за честь зустрітися і поспілкуватися із військовослужбовцями – представниками 39-ї бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України. Від імені Черкаської територіальної громади разом із своїм заступником Віктором Беззубенком подякував захисникам, які щохвилини пильнують небесний простір для того, щоб ми тут, у тилу, могли жити і працювати кожен на своєму місці для наближення нашої Перемоги.

На добру згадку від небесних оборонців отримали картину із зображенням потужного залізного птаха – Су -27. Ці літаки виконують важливі завдання із захисту повітряного простору і призначені для враження як наземних, так і повітряних цілей.

Слава ЗСУ!», - зазначив Анатолій Бондаренко.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Cлава исполкомовцам! 08.02.2024 21:20
Когда на сердце тяжесть
И холодно в груди,
К ступеням Исполкома
Ты в сумерки приди,
Где без питья и хлеба,
Забытые в веках,
Братэллы держат небо
На воровских руках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Справжні Атланти 08.02.2024 21:06
Ми не змогли би тримати небо на кам'яних руках, коли б не стояли на плечах таких титанів мислі як стоматолог та жєлєзний толік!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100