реклама

реклама

Дружня команда працівників Служби судової охорони Черкащини та представників Придніпровського районного суду міста Черкаси провели спільний профорієнтаційний захід для молоді.

5

Для хлопців та дівчат Черкаської гімназії № 9 ім. О. М. Луценка працівники Служби розповіли про історію зародження формувань із забезпечення своєрідної охорони при генеральних суддях ще часів козаччини, продемонстрували поетапність екіпіровки відповідним спорядженням, у випадку забезпечення безпеки учасників судового процесу, та детально розповіли про її функціональне призначення.

7

Особливе захоплення у молоді викликала можливість приміряти екіпіровку та відчути себе справжніми професіоналами своєї справи.

1

Пресслужба Служби судової охорони Черкащини

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Пшонка 16.02.2024 01:04
Дружня команда дармоїдів.
А повоювати за батьківщину-неньку, нє, не хо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Лейба 15.02.2024 19:10
Я ще пам'ятаю, як в ходу був валянок з піском, а тепер бач, пляшку приспособили! Але методи впливу не змінились за 30 років!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Девчёнка гімназістка 15.02.2024 10:54
Чудовий урок з анатомії людини. Знаю тепер де нирки, що від ударів пластиковою пляшкою з водою синців не виникає, розказали як можно на ув'язнених розширити функції гумового демократизитора , та багато-багато іншої цікавої, але закритої інфи, з специфікою застосування якої підозрюваних служба познайомить пізніше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Мантія 14.02.2024 23:37
А що ж судді не хочуть посвячувати молодь у нюанси свого ремесла?
Вони ж начебто "народні".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100