реклама

реклама

Фахівці Звенигородського районного відділу Черкаського обласного ЦКПХ користуються будь-якою нагодою для поширення знань щодо здорового харчування серед учнів та працівників закладів освіти. Тому провели інформаційний захід зі школярами та вчителями у Звенигородському ліцеї №1.

427975384_362515949925322_9099338437391840540_n

На зустрічі спеціалісти допомагали школярам освоювати навички правильного харчування, пояснювали, як вибирати корисні для здоров’я продукти, та акцентували увагу на шкоді від екстрапродуктів.

Зокрема, розповіли, що таке здорове харчування, про його основні принципи, про те, яким повинен бути раціон та як зробити його збалансованим і повноцінним. Адже достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою та уважнішою. Харчування має бути не тільки корисним, але й смачним і різноманітним – задля цього в Україні розгорнуто реформу системи шкільного харчування.

Прагнемо, щоб школярі освоїли навички правильного харчування та вміли вибирати корисні продукти при наповненні «тарілки здорового харчування», тож такі заходи будуть проводитися і надалі у загальноосвітніх навчальних закладах міст та районів області.

Пресслужба Черкаського обласного ЦКПХ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100