реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступником міського голови Віктором Беззубенком провів зустріч з потенційними інвесторами з американської компанії Venco Imtiaz Contracting Co.

424932942_700260288927756_3402524218348408865_n

Ця компанія має намір звести новобудови у Черкасах в рамках цільової американської програми для внутрішньо переміщених осіб.

Інвестори розглядають можливість реалізації цього проєкту в найбільш привабливих містах.

“Ми одними з перших виконали розпорядження президента України Володимира Зеленського щодо виділення земельної ділянки для цієї програми. Це стало визначальним фактором та зацікавило американських інвесторів. Крім того, головна умова під час вибору місця для будівництва - доступність до інфраструктури. Що безумовно враховано під час опрацювання генплану”, - зазначив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

Черкаси стали другою домівкою для більш ніж 30 тисяч переселенців. Зараз у місті є 2 шелтери для ВПО, де проживають близько 500 осіб, однак потреба у житлі існує. Крім того, інфраструктура розрахована на 500 тисяч осіб. Зараз у Черкасах проживає близько 300 тисяч.

“Черкаси вразили чистотою, охайністю та комфортом. Ваше місто має всі шанси здобути перемогу та отримати грант на реалізацію проєкту”, - сказав директор Venco Imtiaz Contracting Co Rahimullah Shahsawar.

“Приємно, що американська компанія виявила зацікавленість у нашому місті. Над залученням інвестицій працюватимемо і надалі. А поки головне – перемога України!" наголосив заступник міського голови Віктор Беззубенко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 В. .....ченко. 16.02.2024 11:26
Візьміть і мене в вашу бригаду! Я вам в нагоді стану! В мене теж вроджений талант очі замилювати та "відводити" і в не першому вже поколінні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Світлана 15.02.2024 23:04
*Черкаси вразили чистотою, охайністю та комфортом.* Вони незрячі? Чи вони з толіного мерса нічого не бачили? Чи гроші застили очі? Місто в жахливому стані - сміття (чистота!), багнюка (охайність!), грязюка, яміща, торгаші всяким смородом, маршрутки (комфорт!). Взагалі, вже були розповіді бондаренка про інвесторів з Грузії, з Бидгоща і ще якісь (не пам*ятаю). Ііі? бондаренко - це суцільна брехня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Віктор-спеціаліст 15.02.2024 19:21
Так як він зуби заговарювать кому хочеш вміє, так ніхто більше серед братви не може. Цей талант в нього на роду прописаний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100