реклама

реклама Делікат

реклама

Про оригінальний підхід у волонтерському аукціоні повідомила письменниця з Умані Марина Павленко, авторка книги "Василина і Трипільські сліди":

"Усвідомлюю, що це експлуатація котячої праці, але "Василині" не звикати, - написала авторка книги на своїй фейсбук-сторінці. - Крім того, що на днях вона відпрацювала призом в лотереї і, дякуючи вам, друзі, назбирала 9350 грн. на такмед і тепловізор для ЗСУ, - вона вже взялася за збір на ремонт дрона для підрозділу аеророзвідки "Круки Одіна", оголошений її рідним Музеєм Трипільської культури.

І тепер переможець лотереї (стартовий квиток там 100 грн.) отримає подаровану мною книжку не лише з моїм автографом, але й з автографами всіх працівників і - тада-да-да! - власнолапним відбитком (котографом!) головної героїні!

424606123_122134640582130539_6450842512466296203_n

Ось на фото Василина вже ставить його!

Хто знає Державний історико-культурний заповідник "Трипільська культура" - той знає, що довіряти їм можна беззастережно. З такими котиками - точно переможемо!

Поспішаймо, бо розіграш уже післязавтра! Тим паче, там, крім моєї книжки, буде ще три прекрасних лоти (ви маєте лиш вказати, який з них обираєте)", - інформує Козацький край

Умови аукціону й посилання на банку ТУТ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100