реклама

реклама

Збитки на понад 350 тисяч гривень зазнав бюджет однієї із територіальних громад Золотоніщини. Причина – неякісно виконані ремонтні роботи в укритті освітнього закладу. Про це поінформували правоохоронці на засіданні робочої групи “Прозорість і підзвітність”, що створена при Черкаській ОВА.

DSC_0315-1

Виявленими порушеннями вже займаються правоохоронці. Відзвітували про проведений моніторинг прозорості закупівель у громадах очільники районів Черкащини.

– Голови територіальних громад мають розуміти свою відповідальність, – наголосив заступник начальника ОВА, керівник робочої групи Антон Царюк. – Ідеться про використання бюджетних коштів. Важливо керуватися пріоритетністю спрямування ресурсу та його раціональним використанням. У разі виявлення порушень – ними займатимуться правоохоронці. Вони, нагадаю, є у складі нашої робочої групи “Прозорість і підзвітність”.

DSC_0336

Водночас посадовець закликав на місцях посилити контроль за проектами, які вже реалізуються, зокрема на об’єктах цивільного захисту, та проектами з відновлення.

Також на засіданні розглянули питання реконструкції будинку в Умані. Як поінформували членів робочої групи в обласному департаменті будівництва, там уже встановили вікна. Підрядник готується утеплювати фасад і монтувати плити у зруйнованому під’їзді.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Димон 16.02.2024 21:04
Папа не боись! Если дело в руках Лерочки, будь спок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100