реклама

реклама

Раїса Зієрова, в.о. завідувача Черкаського міськрайонного відділу Черкаського обласного ЦКПХ, 15 лютого зустрілася з адміністрацією та колективом Черкаської спеціалізованої школи I-III ступенів № 20.

428601965_365975046246079_7380010215457111943_n

Інформаційно-просвітницький захід провели з метою профілактики неінфекційних захворювань, пов'язаних з неправильним харчуванням, формування навичок і культури здорового харчування, а також в межах виконання заходів обласної програми «Реформування системи шкільного харчування на період до 2029 року».

У ході зустрічі фахівчиня провела лекцію про принципи здорового харчування. Зокрема, говорили про важливість правильного вибору здорового раціону. А ще спеціалістка Центру представила презентацію «Здорове харчування – запорука здоров'я» та поділилася нею з педагогами для щотижневих виховних годин у класах школи.

Також під час бесіди приділили увагу питанням дотримання рекомендацій щодо недопущення розповсюдження респіраторних інфекцій в організованих дитячих колективах. Зважаючи на високу захворюваність на ГРВІ у Черкасах, особливо серед дітей, говорили про вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, провітрювання, недопущення до відвідування занять учнів з ознаками ГРВІ тощо.

Під час візиту з метою виробничого контролю якості питної води в школі фельдшерка санітарна Людмила Дрокіна відібрала 2 проби води на відповідність вимогам ДСаНПіН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Пресслужба Черкаського обласного ОЦКПХ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100