реклама

реклама

Учора у Черкасах на вулиці Чигиринській інспектори відділу безпеки дорожнього руху зупинили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter за порушення ПДР.

Про це повідомляє патрульна поліція Черкаської області.

Під час перевірки документів з'ясувалось, що водій автівки Mercedes не пройшов обовʼязкового технічного контролю. Також керманич здійснював нерегулярні перевезення пасажирів. Згодом водій повідомив, що має чинний протокол ОТК та надав для перевірки бланк протоколу. Інспектори одразу виявили ознаки підробки бланка.

На керманича патрульні винесли постанову за ч. 3 ст. 121-2 (Порушення правил перевезення пасажирів) та склали протокол за ч. 4 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов повторно протягом року) КУпАП.

На місце події інспектори викликали працівників Укртрансбезпеки та слідчо-оперативну групу.

114714

Інший випадок стався на вулиці Канівській. Інспектори зупинили автомобіль Ford Transit за порушення ПДР.

Під час перевірки документів, що надав керманич та звірки номерів агрегатів автомобіля патрульні виявили, що ідентифікаційний номер кузова знищений.

Оскільки у цій події є ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100