У листопаді податковою міліцією Черкащини було викрито три заклади, що здійснювали незаконну діяльність у сфері грального бізнесу. Розважальні автомати, у більшості – без будь-яких документів щодо походження, вилучили у закладах смт. Маньківка, смт. Чорнобай та м. Ватутіно. Про це повідомляє прес-служба УПМ ДПА в області.

Так, співробітниками відділу податкової міліції Уманської ОДПІ виявлено факт надання послуг у сфері грального бізнесу у одному із приміщень магазинів смт. Маньківка. В ході проведення перевірки було виявлено та вилучено 10 гральних автоматів „Мульті гейм”, на загальну суму близько 100 тисяч гривень, обладнаних купюро приймачами, через які відвідувачі здійснювали оплату за гру, також оплату за гру приймав касир, виставляючи на гральному автоматі ходи згідно оплаченої суми. Відібравши пояснення від гравців, що знаходились у клубі у момент перевірки, податківцями було отримано письмові підтвердження участі останніх в азартних іграх.

Співробітниками ВПМ ДПІ у Звенигородському р-ні в одному із торгових приміщень м. Ватутіно виявлено 12 розважальних автоматів без будь-яких документів щодо походження та права власності. Виявлене обладнання на загальну суму 60 тисяч гривень вилучено.

При проведенні перевірки податковою міліцією Золотоніської ОДПІ на території смт. Чорнобай, виявлено розважальний заклад, що здійснював діяльність без наявності спеціального дозволу селищної ради на відкриття даного закладу. Крім того виявилось, що на розважальні автомати відсутні будь-які документи щодо їх походження. У результаті даної перевірки виявлено та вилучено 10 гральних автоматів орієнтовною вартістю 50 тис. гривень.

На даний час вирішується питання про притягнення винних до передбаченої законодавством відповідальності.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Андрій 07.12.2010 17:06
Комусь недоплатили)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 читатель 07.12.2010 16:00
Показуха.. только в Черкассах их, как минимум, несколько десятков
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100