реклама

реклама Делікат

реклама

Щоб вшанувати пам'ять загиблих воїнів та цивільних за час повномасштабного вторгнення росії в Україні, у центрі Черкас зібралися їхні рідні, захисники, рятувальники, волонтери та небайдужі містяни.

IMG_20240224_165936

Родини безвісти зниклих, військовополонених теж долучилися до акції. Вони тримали плакати із закликами зробити все можливе для якнайшвидшого повернення героїв додому.

– Відчуваю тривогу: на душі, на серці. І сум за тими молодими хлопцями, які гинуть. З початку повномасштабного вторгнення у нашій родині не відзначають дні народження й інші свята, – поділилася черкащанка Антоніна Окіпняк.

IMG_20240224_170942

Актори Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка провели патріотичний перфоманс. Після вистави присутні запалили лампадки, на Соборній площі виклали дату 24.02.2022. Організатори сподіваються, що, згодом, на цьому місці з'явиться дата перемоги України.

– 2 роки ми боремося. І 10 років, з 2014 року, як почали сусіди нападати й забирати наші землі. Коли почалося повномасштабне вторгнення, я відвезла сина за кордон, сама повернулася в Україну, вступила до лав волонтерів. З командою допомагаємо ЗСУ, підтримуємо їхні сім'ї, – розповіла «Прочерку» керівниця Черкаського Регіонального представництва «Мрія» Олена Кавенська.

Також усі охочі могли ознайомитися з конструкцією, присвяченою річниці війни росії проти України у сквері «Юність».


Юлія Капуш

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100