реклама

реклама

      
З понад 17 команд України та команди Тирасполя (Придністров’я), які взяли участь у ХХІІ традиційних Всеукраїнських юнацьких змагання зі спортивного орієнтування «Тур дружби «Славутич», одними з кращих стали черкащани. Наші земляки у числі тих, хто найшвидше пройшов складну дистанцію і дійшов до місця призначення. «Лісові» старти проходили з 1 по 5 липня у селі Яснозір’я Черкаського району. У заході взяло участь понад 200 учасників. Юнакам і дівчатам потрібно було за маршрутом на карті якнайшвидше знайти контрольні пункти. Учасники зазначають, що змагатися довелося на складних дистанціях і з картами різнорельєфної місцевості декількох лісництв.
У командному заліку пальму першості отримала команда із Южноукраїнська, другими були спортсмени із Лубнів, третіми – Черкаського району. Спортивні орієнтувальники черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи зупинилися за крок до п’єдесталу пошани, здобувши четверте місце. В особистому заліку з черкасців золото приміряв Артем Слотін (група «чоловіки 18»), срібні нагороди дісталися Владиславу Гавелу («Ч-16») і Дар’ї Запісочній («Ж-12»), нагороду бронзового ґатунку здобули Денис Андрюшченко («Ч-16») й Андрій Петруцький («Ч-14»).
Нагадаємо, що в квітні Черкаси приймали чемпіонат України з цього виду спорту. А з 15 по 18 липня у нашому місті відбудуться Всеукраїнські молодіжні спортивні ігри зі спортивного орієнтування, які проходять раз на чотири роки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100