реклама

реклама

У Черкасах в парку «Сосновий бір» на місці старого аварійного кафетерію будують нове кафе. Підприємець, який зводить заклад харчування, виграв аукціон, що торік проводив Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури Черкаської міської ради, пише vikka.ua

Під час аукціону ФОП Кучер назвав найбільшу суму місячної оренди. Нині вона становить понад – 23 тис грн. Стартова ціна на аукціоні була – 8,4 тис. грн. Із ним, як із переможцем торгів, був укладений договір.

Будівля кафетерію «Вітерець» була аварійна. Власне, сам заклад не функціонував до цього більше 15 років. За умовами аукціону, переможець мав облаштувати кафе, підвести комунікації і використовувати будівлю без зміни цільового призначення.

Фото: vikka.ua

Фото: vikka.ua


За словами Михайла Кучера, це буде кафе, де переважатиме українська кухня.

«Я був в Західній Україні і мені дуже сподобалася автентична кухня. Тому в меню будуть присутні українські страви: борщ, банош, бограч. Для дітей – морозиво і соки, дитяче меню. Зараз розмірковуємо над запровадженням дієтичного меню», – розповів орендар.

Він зазначив, що кафе буде зроблене в унікальному сучасному стилі. Робоча назва – ресторан «Хвоя». Окрім повної реконструкції аварійної будівлі колишнього «Вітерця», буде відновлений фонтан за закладом, який радуватиме містян і гостей Черкас. Також для людей з інвалідністю облаштований туалет.

Родзинкою закладу будуть не лише українська кухня, але й авторські меблі від черкаського скульптора Романа Турецького. Він був учасником фестивалю «Древляндія», а також автором ідеї будівництва трипільської споруди в парку «Сосновий бір».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Совіцький ВДВ-ешник 08.03.2024 10:18
О, фонтан! Кликнемо Федоську на освячення і заразом з ним в ньому ж і отожжом освячення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100