реклама

реклама

У перший день весни, адміністрація та учні Золотоніської спеціалізованої школи №1 організували благодійний концерт. Вже за три години до початку дійства до концертного залу районного Будинку культури поспішали маленькі артисти. Діти усвідомлювали свою велику місію: творчістю заохотити дорослих до благодійних пожертвувань, щоби підтримати випускника школи, справжнього героя та захисника Романа Марчука, пише zoloto.city o_1ho7a50qdug1eot175r46g1141ej

Молодші і старші школярі, від дуетів до квартетів, виконували патріотичні пісні та спортивно-хореографічні композиції. Зал був переповнений: батьки, родичі, друзі та просто місцеві жителі прийшли, щоб послухати молоді голоси та підтримати Романа. Запрошені глядачі мали змогу задонатити на його лікування.

Зі словами вдячності та підтримки виступив директор школи Віктор Горошочок. Він зазначив, що такі концерти не лише збирають кошти, але й об'єднують людей, дарують їм надію та віру в краще майбутнє.

Завдяки небайдужим людям було зібрано понад 17 тисяч гривень, які передали Роману на реабілітацію. Мама та сестра Романа висловили щиру вдячність усім, хто долучився до допомоги.

Концерт став справжнім святом єднання та підтримки. Він продемонстрував, що українці – це сильна та згуртована нація, яка завжди готова прийти на допомогу своїм захисникам.

Рахунок для збору коштів на лікування Романа: 4149 4991 4363 9316 (Тетяна Григорівна Марчук)

Матеріал підготувала Лілія Титаренко

Фото - Руслан Галата

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100