реклама

реклама

Подія сталася 9 березня в місті Кам’янка. На щастя, дівчинка чотирьох років до приїзду рятувальників була врятована, і відбулася лише «легким» переляком.

Близько десятої ранку під час патрулювання міста Кам’янка, наряд групи реагування Поліції охорони Черкаської області на одній із вулиць побачили будинок, з якого валував густий дим та вогонь. До поліцейських пібіг схвильований та переляканий чоловік, який повідомив, що в будинку знаходиться його малолітня донька. Правоохоронці, не гаючи ні хвилини, скориставшись вогнегасником, почали локалізувати пожежу, розчищаючи прохід у середину приміщення для порятунку дитини. Спільними зусиллями, правоохоронці разом з батьком, до приїзду пожежників, евакуювали дівчинку з палаючого приміщення. Рятувальники по прибуттю повністю загасили полум’я.

Камянка_2

В результаті завдяки злагодженим діям ніхто не постраждав і дівчинку вдалося врятувати. Причини пожежі встановлюються. Бережіть себе, незалишайте малолітніх дітей на одинці, та дотримуйтесь правил протипожежної безпеки.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100