реклама

реклама

Шкільні команди Черкащини інтенсивно тренуються перед участю у фіналі територіального етапу національних змагань "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч".

У громадах вже відбулося понад 1300 матчів, а решту заплановано завершити до кінця березня.

431292917_958684579163628_6244881331459902407_n

Учасників проекту підтримують амбасадори та професійні спортсмени. Днями  спільне тренування з волейбольною командою дівчат черкаської школи №10  провели волейболістки міського клубу МСК «Дніпро».

Юні спортсмени з професійними гравцями відточкували навички гри у волейбол. Крім цього, досвідченні волейболістки поділилися секретами успіху.

Отримані знання стануть ученицям у нагоді. Наступного тижня вони виборюватимуть першість територіального етапу змагань.

– Поради від спортсменів-профі мотивують та додають впевненості учасникам проекту, – наголосив заступник очільника області Олександр Шамрай. –  Така підтримка є важливою для школярів. Ми продовжуємо підтримувати команди та бажаємо їм успіху на змаганнях. А надто – перемоги на всеукраїнському рівні!

Нагадаємо,Черкащина долучилася до наймасштабнішого шкільного спортивного руху. Область стала одним із 20-ти регіонів, які беруть участь у проекті “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”. Першість  команди виборюють у п’яти видах спорту – волейбол, баскетбол, футзал, спортивне орієнтування та черлідинг.

Про це інформує пресслужба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100