реклама

реклама

У Черкасах відзначили людей, зусиллями яких у наших домівках завжди є вода та без перебоїв функціонує каналізаційна система.

Перед Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, який відзначають сьогодні, перший заступник міського голови Сергій Тищенко зустрівся із колективом КП «Черкасиводоканал». Від імені Анатолія Бондаренка він подякував колективу за важливу роботу та вручив міські нагороди.

Напередодні професійного свята в Черкасах відзначили колектив КП «Черкасиводоканал»


– Дякую кожному з працівників за вашу витримку, за відданість місту й обраній професії, – прокоментував Сергій Тищенко. – Ми всі добре пам’ятаємо, з якими складними викликами вам довелося зустрітися в 2022 році під час блекаутів. Пам’ятаємо, як під час підступних ворожих атак, коли наші мережі лишались знеструмленими, ви працювали в режимі нон-стоп, щоб максимально швидко відновити подачу та відведення води в домівках. Ви продемонстрували високий фаховий рівень та стійкість. Команда комунальників сьогодні – це один із маркерів незламності наших рідних Черкас. Ми цінуємо вашу титанічну роботу та ваш вклад у життя міста.

Він додав, що черкаський водоканал залишається одним із кращих в Україні. Це підприємство навіть у складні часи війни продовжує модернізацію та застосовує сучасні технології, аби в кранах містян завжди була якісна вода. У його колективі зараз працює понад 600 людей.

Напередодні професійного свята в Черкасах відзначили колектив КП «Черкасиводоканал»


– Знаю, що ваш колектив допомагає військовим. Дякую за патріотизм. Наша сила – в єдності. Своїм прикладом згуртованості й небайдужості ви демонструєте, що ми переживемо цю війну та обов’язково відновимо все зруйноване.

Під час урочистих зборів з нагоди професійного дня Сергій Тищенко від імені міського голови Анатолія Бондаренка нагородив працівників, які відзначилися своєю роботою.

Медаль «За сумлінну працю» вручив начальнику ремонтно-будівельної дільниці Геннадію Тамазі. Він, серед іншого, в 2023 році організовував та очолював бригади з відновлення зруйнованих об’єктів у Херсонській області.

Подяки міського голови передав слюсарям аварійно-відновлювальних робіт Вадиму Бутікову, Юрію Забеліну та Андрію Аносову.

Частину колективу за сумлінну роботу та з нагоди професійного дня відзначили грамотами підприємства.

Професійна спілка працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України вручила директору КП «Черкасиводоканал» диплом про присвоєння звання «Кращий господарник року у вирішенні соціально-економічних питань» (за підсумками минулого року).

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 &&&&& 18.03.2024 12:19
Бачите на фото колектив "Водоканалу" - 90% жінки, які не є сантехніками і ніякого відношення до технічної частини подачі води в домівки черкащан не мають. Це називається роздуті-перероздуті штати, утримання яких закладається у тариф "Водоканалу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Зінченко 18.03.2024 11:28
Цитую Ольга Іванівна:
Значить,чекайте на підвищення тарифів на воду й каналізацію.
...Ви праві...чекаємо........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 завоняло фірташом 18.03.2024 08:04
у нас війна,чи постійні відзначення та нагороди? :-x :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ольга Іванівна 18.03.2024 07:35
Значить,чекайте на підвищення тарифів на воду й каналізацію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 ТЦК 17.03.2024 20:07
Бачимо, що з професійних інвалідів вищої категорії там був присутній тільки перший заступник першого інваліда голови. Але є багато цільком здорових слюсарів. Тоді ми вже йдемо до них!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Саша 17.03.2024 20:02
Не согласен водоканал недостоен этого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100