реклама

реклама

Відбудова будинку, зруйнованого ворожою ракетою в Умані, – на постійному контролі обласної влади.

На цьому наголосив заступник очільника Черкащини Антон Царюк.

У межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» відбулася зустріч із представником підрядної організації, замовником і фахівцем казначейської служби області. Ішлось про фінансування робіт.

Про фінансування відновлювальних робіт в уманській багатоповерхівці говорили з представником підрядної організації, замовником і фахівцем казначейської служби області


– Наш пріоритет – якісне відновлення зруйнованого внаслідок російської агресії будинку, – наголосив Антон Царюк. – Над цим проектом працюють усі профільні структури. Нам вдалося знайти порозуміння. Міська влада, підрядник, замовник, проектант – усі зацікавлені у відбудові багатоповерхівки в оптимальні терміни. Водночас укотре наголошую: прозорість використання державного фінансування – незмінна вимога до всіх учасників процесу.

Зараз на об’єкті тривають демонтажні роботи. Це складний процес. Його планують завершити найближчим часом. Також паралельно утеплюють другу секцію будинку.

Нагадаємо, при ОВА діє робоча група «Прозорість та підзвітність».  Такі ж групи створені і при РВА. Робочі групи моніторять закупівлі всіх розпорядників коштів. За такими критеріями, як: дотримання пріоритетності, ризики, публічний резонанс тощо.

Пресслужба Черкаської ОВА

Фото: ck-oda.gov.ua

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100