реклама

реклама

У день місцевого самоврядування - 7 грудня - очільник міста Черкас Сергій Одарич нагородив стипендіями 12 школярів-майбутніх реформаторів.

Традиційний щорічний захід присвячений відзначенню кращих учнів міста за високі досягнення у вивченні базових дисциплін, в області українознавства, за успіхи у спорті, у винахідницькій роботі, у хореографії, у музиці, у суспільно-громадській діяльності. Грошові нагороди мерія Черкас визначила у розмірі 180 гривень. Стипендії школярі отримуватимуть щомісяця від 1 жовтня 2010 року до 30 червня 2011 року.

Премії від мерії школярі отримуватимуть дев'ять місяців

Премії від мерії школярі отримуватимуть дев'ять місяців

За словами міського голови Сергія Одарича, варто відзначати талановиту молодь, адже вона – майбутнє Черкас. «Від ваших зусиль залежать успіх нашого міста, – сказав мер.

Сергій Одарич також попросив школярів продумати, як зробити цей день важливим для черкасців, щоб жителі міста відчули себе єдиною громадою, одним цілим. «Важливо, щоб ми підтримувати традиції, започатковані нашими предками… Найамбітніше завдання, яке стоїть перед нами, – зробити наше місто найкомфортнішим, найосвіченішим, найуспішнішим серед інших українських міст», – додав він.

Директор школи № 18 Василь Грищенко зазначив, що у цей день зародилася нова українська еліта, яка буде пам’ятати про те, що таке Україна.

– Ці діти - невелика частинка талантів області, які через кілька років стануть директорами шкіл, прем’єр-міністрами, президентами і ми про них почуємо з великих екранів, – сказав Василь Володимирович.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sladmaks 08.12.2010 11:29
Сплошное традиционное пустозвонство. Уже четыре года всё "підтримує традиції", только почему-то уничтожено городское самоуправление, город разрыт и раздолбан. При его "предках" такого не было.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100