реклама

реклама

Близько п’ятдесяти питань розглянули сьогодні на засіданні виконавчого комітету Черкаської міськради.

434019295_726047879682330_7069350344108433305_n

Серед найважливішого:

  • Підтримали встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху по вул.Тараскова. Мова йде про пішохідний перехід посередині вулиці Тараскова, між вул.Героїв Майдану та вул.Руставі, поруч розташована школа і дитячий садочок.
  • Внесли зміни до схеми організації дорожнього руху по вул.Гуржіївській в районі перехрестя з вул.Садовою. Відтепер головною на цій ділянці буде вважатися вулиця Гуржіївська , оскільки вона на всій протяжності має тверде покриття, на відміну від вул.Садової.
  • Вирішили звернутися до патрульної поліції, щоб вони навели лад із водіями, які порушують спокій містян гучним шумом від двигунів транспортних засобів. Раніше вже міська влада зверталася із таким проханням до правоохоронців, проте від містян досі надходить багато скарг.
  • Затвердили заключний звіт про виконання міської соціальної програми «Турбота» на період з 2018 до 2023 року. Члени виконавчого комітету подякували департаменту соціальної політики міської ради, який ефективно працює в умовах війни і великого соціального навантаження.
  • Проголосували за демонтаж низки рекламоносіїв. Підприємцям, які дотримуються усіх вимог та сплачують податки, надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами.
  • Розглянули питання служби у справах дітей та квартирного обліку.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Постановили: 02.04.2024 16:27
- в рамках новозатверджено ї кампанєйщини "безбарьєрний виконком міськради", розпочати будівництво потужного ескалатора на вході в будівлю, для безбарьєрного підступу до інвалідних крісел в кабінетах корінних їх хазяїв-інвалідів. На вході до ескалатора та на з'їзді з нього, встановити не менш потужні, всесезонні халабудки озброєних охоронців, які одночасно будуть перевіряти посвідчення інвалідів у користувачів, та допускати їх власників до користування цим "дівайсом".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100