реклама

реклама

У першому відділі Звенигородського РТЦК та СП (Шполянський військкомат) проходить відбір кандидатів на навчання у військових коледжах сержантського складу з числа цивільної молоді, віком від 17 до 30 років.

Фото: Перший відділ Звенигородського РТЦК та СП


Про це інформує перший відділ Звенигородського РТЦК та СП, пише «Шполяночка».

Можливість вступу за результатами вступних екзаменів або зовнішнього незалежного оцінювання; забезпечення за рахунок держави харчуванням, речовим майном та медичним обслуговуванням; оплачувана канікулярна відпустка (влітку 30 діб, взимку 14 діб); відпустка за сімейними обставинами терміном до 10 діб; можливість розміщення в сімейних гуртожитках або отримання грошової компенсації за піднайом жилого приміщення (для курсантів які мають сім'ї).

Після закінчення навчання, студенти отримають диплом фахового молодшого бакалавра та первинного сержантського звання. Після завершення військового навчального закладу є можливість вступити на другий (третій) курс ВВНЗ для отримання підготовки офіцерського складу.

Відбір проводиться у такі навчальні заклади: Військовий коледж сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного м. Львів; Військовий коледж сержантського складу Харківського національного університету Повітряних сил України імені Івана Кожедуба; Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут м. Полтава.

За детальною інформацією звертайтеся за адресою м. Шпола, вулиця Соборна 31, кабінет 1 

телефон 2-01-54, 0677252084

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100