реклама

реклама

До Міжнародного дня бездомних тварин зоозахисникам Черкащини подарували спеціальне медичне обладнання та ліки для їх підопічних. Ці подарунки допоможуть рятувати життя фронтовим тваринам, якими нині опікуються черкаські волонтери.

photo_2024-04-09_09-53-55

- Наші захисники, які передали нам цих тварин, покладаються на те, що ми допоможемо їх вилікувати і після того знайти їм новий дім. І це було б неможливо без критично необхідного медичного обладнання, яке до Міжнародного дня бездомних тварин подарували підприємець Анатолій Гладкий, керівник  ІТ-компанії «SPD Technology» Богдан  Халяпін, засновник ПСП "НЬЮТОН"  Юрій Котолуп, депутат Черкаської міської ради, підприємець Нарек Казарян,  підприємець Радислав Ткаченко,  ІТ фахівець компанії Active Bridge  Олег Волошин, директор ЧОД АБ «Укргазбанк» Ростислав Ніконов. Завдяки допомозі цих відомих меценатів і філантропів, ми отримали ветеринарний тонометр для контролю тиску, глюкометр для контролю рівня цукру крові, бактерицидну кварцеву лампу, ультрафіолетову лампу, фіксатор для ін’єкцій, а ще - лікувальний корм для найбільш хворих, - розповіла засновниця Черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька.

– Величезним дарунком до Міжнародного дня бездомних тварин стала ціла партія ліків, найнеобхідніших для допомоги евакуйованим з фронту  тваринам – від Студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, активісти якого роками допомагають рятувати маленькі життя.

Про це пише прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100