Ювенальні прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Золотоніського району за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 КК України).

437023173_842250177929280_4752226219458867818_n

За даними слідства, у лютому цього року 37-річний чоловік рухався на власному автомобілі по бульвару Шевченка в м. Черкаси і допустив наїзд на 14-річну дівчинку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Унаслідок аварії дитина отримала тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості та була госпіталізована.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 286 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100