реклама

реклама

Шкільні офіцери патрульної поліції Черкащини знову завітали до черкаських школярів.

Шкільні офіцери поліції продовжують проводити пізнавальні лекції для дітей


Під час лекцій шкільні офіцери поліції розповідають про важливість дотримання правил дорожнього руху, про те, як правильно переходити дорогу, навіть як вдягатися, аби тебе помітили інші учасники дорожнього руху. Також школярі дізнаються, що необхідно робити, якщо до них звертається незнайомець.

«Діти повинні розуміти, що кожна незнайома людина, яка перед ними стоїть, може бути потенційною небезпечною. Навіть якщо мова йде про стареньку бабусю чи усміхненого юнака,  зазначають у патрульній поліції Черкащини.

Дорога з дому до пункту призначення та назад — щоденне випробування для дітей тому ми на постійній основі проводимо насичені, цікаві, та пізнавальні лекції.

Звичайно ж, не забуваємо й про булінг. Діти повинні знати, що систематичні цькування, насмішки, бойкот, дезінформація, фізична розправа та псування особистих речей, що призводить до фізичної шкоди, приниження та постійного страху — карається законом! Булінг — це не просто бешкет чи пустощі у навчальному закладі. Це особлива форма взаємин, яка ґрунтується на дискримінації, насильстві та агресії».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100