реклама

реклама

12 квітня 2024 року в Черкаському політехнічному фаховому коледжі відбулися Спортивні ігри Черкаської області з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат.

В змаганнях взяли участь команди із Корсунь-Шевченківського педагогічного фахового коледжу, Черкаського державного бізнес-коледжу, Черкаського політехнічного фахового коледжу та Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу.

IMG_20240412_114023

На початку змагань до учасників з вітальним словом звернулася Антоніна Саприкіна, начальник Черкаського обласного відділення (філії) КФВС МОН України. Вона подякувала командам за участь в Іграх та побажала всім успіхів.

У протистояннях дівочих команд не було рівних команді „господинь“ майданчику – баскетболістки ЧПФК впевнено обіграли своїх суперниць та здобули „золото“ Спортивних ігор. „Срібло“ – у команди ЧФКХТБ, „бронза“ – у команди КШПФК.

Більш напруженою була боротьба у юнаків – місця команд, які отримали однакову кількість очок, визначалися за додатковими показниками. В результаті перемогу здобула команда ЧФКХТБ, другою „фінішувала“ команда ЧПФК, третя – команда КШПФК.

По закінченню змагань переможці та призери були нагороджені кубками та дипломами Черкаського обласного відділення (філії) КФВС МОН України.

Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Фото надане комінетом

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100