реклама

реклама

На подвір’ї протестантської церкви повного Євангелія «Блага вість», що у центрі Сміли, від п’ятниці працює бювет якісної питної води.

Достатньо натиснути на блискучий металевий ґудзик ― і пий досхочу кожен, хто відчуває спрагу. Бювет діє цілодобово і безкоштовно. Подбали не лише про людей, а й про тварин і навіть птахів, бо вони теж не житимуть без води. Для них влаштована окрема поїлка: щоправда, подбати про те, щоби там була вода, мусить людина, натиснув на окремий ґудзик.

435724913_1580045932796759_7549183042435409488_n

― Ця ідея виникла давно, а наштовхнула на неї керівниця міського управління соціальних служб Інга Гончаренко, ― каже пастор громади «Блага вість» Олександр Коваленко, відомий багатьма добрими справами, що робляться за його ініціативи у Смілі. ― Територія церкви сполучена з багатьма гомінливими і велелюдними місцями нашого міста: міський Будинок культури, паспортний відділ, центральна автобусна зупинка, Будинок торгівлі. От і вирішили облаштувати невелику зону, де можна спокійно попити водичці, а заразом й відпочити у затінку, побути наодинці зі своїми думками, помолитися.

Незабаром на цьому ж подвір’ї очікується відкриття дитячого майданчику, а у перспективі ― не менш цікаві задуми, які вкладаються у головне життєве кредо церкви «Блага вість»: «Любимо Бога! Служимо людям! Покращуємо життя у рідному місті!»

Олександр Слєпцовський, фото автора

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100