реклама

реклама

На базі гуртожитку Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка запрацював сучасний БЕЗПЕЧНИЙ ПРОСТІР для навчання, розвитку й відпочинку. Розмістився він у великій затишній кімнаті, а його облаштування забезпечили благодійні спільноти, пише Надросся

Так, Черкаська обласна організація Товариства Червоний Хрест України, Благодійний Фонд Право на захист у співпраці з адміністрацією коледжу втілили в життя ідею створення локації, де діти й дорослі, зокрема внутрішньо переміщені особи, зможуть: із користю провести час; відновити свій психоемоційний стан; відвідати цікаві творчі заняття й інформаційні сесії; поспілкуватися з однодумцями; навчатись і відпочивати.

Нові комфортні меблі, м’які крісла-мішки, столи із ноутбуками, фліпчарт, проектор, стелажі з різноманітними настільними іграми й книгами – все це затишно й ергономічно розташували у просторій кімнаті, яка попередньо була капітально відремонтована. Замінили й вікна на енергозберігаючі. Підібрали зі смаком елементи декору.

ВАЖЛИВО. Лише на ремонт і оснащення цього простору було залучено понад 500 тис. грн від двох згаданих організацій. Крім того, благодійники всіляко сприяють створенню належних умов для проживання ВПО, забезпечуючи їхні першочергові побутові потреби (це і ремонт санітарних кімнат, і закупівля побутової техніки, різного обладнання, постільних наборів тощо).

Так, із березня 2023 року по березень 2024 року Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж залучив від Товариства Червоного Хреста України на ці та інші потреби благодійної допомоги в сумі 1 млн 28 тис. грн.

Фото Надросся

Фото Надросся

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100