За публічного обвинувачення прокурорів Уманської окружної прокуратури суд визнав винним жителя Уманського району, який вчинив умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням та крадіжку (п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 185, ч. 3 ст. 153 КК України (в редакції 2014 року)).

Його засуджено до 15 років позбавлення волі.

Прокурор у суді довів, що в новорічну ніч 2014 року в одному із дворів багатоквартирного будинку в місті Умані 54-річний чоловік здійснив наїзд на жінку, яка проходила повз.

Щоб приховати скоєне, зловмисник посадив потерпілу в авто і вивіз на польову дорогу, де познущався над нею, зґвалтувавши неприродним способом.

Продовжуючи звірства, він побив її кулаками, а потім задушив. Залишивши тіло на місці злочину та прихопивши із собою особисті речі потерпілої, чоловік утік.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Уманського РВП Національної поліції України в Черкаській області (назва на той час).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100