реклама

реклама

Про невдалий відпочинок в Єгипті розповів газеті «Сегодня» голова Черкаської обласної організації партії «ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. Коментарі подружжя Бондаренків газета подає у статті про зіпсований відпочинок українських туристів на побережжі курорту Шарм-ель-Шейх.


Нагадаємо, там 30 листопада почалися напади акули-людожера на відпочиваючих. Від її щелеп постраждали троє росіян, українець, а 70-річна німкеня загинула. Акулу шукають до цих пір – приманкою і ехолокатором. Щоправда, деякі російські ЗМІ заявляють, що рибину, яка нападала на росіян і українця таки виловили, в її шлунку нібито знайшли останки людей, а німеню убила інша акула. Газета «Сегодня» зустріла в «Борисполі» туристів з Єгипту.

Анатолію і Лєрі Бондаренко з Черкас за тиждень відпустки вдалося усього раз поринути в Червоне море. «Наш готель Sunrise знаходився поряд з Hyatt, де хижачка нападала на людей. Працівники готелю заспокоювали нас, мовляв, росіяни поранилися об корали, – розповідає Анатолій. – Але наступного дня загинула у воді німка. Ми бачили, як почали збігатися люди. А у рятувальників на пляжі навіть аптечки не було, вони рвали свої футболки, щоб перев'язати їй рани. Тоді ж і перекрили всі пляжі - встановили загороди з сіток, і їх цілодобово патрулює охорона». За його словами, одному дайверу все ж удалося прорватися до води. Як тільки його помітили, почався переполох - збіглися рятувальники, кричали і свистіли.

Туристи були вимушені весь час проводити біля басейну, місця всім не вистачало, лежаки займали з самого ранку. «Коли сказали, що море «не працює», весь відпочинок пішов нанівець. Потім дізналися від знайомого українця-аніматора, що персоналу заборонили говорити кому-небудь про небезпеку. Єгиптяни злякалися, що відпочивальники роз'їдуться, і щодня обіцяли, що завтра акулу зловлять, – говорить Лєра. – А на ринку ми розговорилися з місцевим торгашем, який переживав, що туристи втечуть з Шарму: «Бізнесу капут із-за акули!» Черкащани говорять, що вимагатимуть в турагентства компенсацію за зіпсований відпочинок. Правда, ще не знають, на яку суму.

Тим часом в турагентствах українців, які планують відпочити в Єгипті, заспокоюють, що море в Шармі скоро буде безпечним, адже там ось-ось почнуть встановлювати загороджувальні сітки від акул. Нагадаємо, днями це пообіцяв і глава МЗС Єгипту.

Влада Єгипту заявила, що заплатить по $50 тис. компенсації трьом росіянам, постраждалим від акули. Чи отримає гроші українець Віталій Колій, який відбувся подряпинами, наш МЗС поки з'ясовує.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Frosya 11.12.2010 14:11
Толя так гарно "попрацював" на посаді голови фракції БЮТ з обласним бюджетом, що можна до кінця віку не тільки їздити, але й жити на КАНАРАХ. Будучі безробітним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Slava 09.12.2010 21:20
Варто вам вже змиритися із тим, що суспільство, навіть затуркане-забичене і від важкої фізичної праці здичавіле, від безпросвітності існування свого озвіріле, - все ж прекрасно зорієнтувалося за вчинками вашими в питанні ху із ху...
І різниця між донецькими блатними із *** під'їздів та чорнобаївськими побожними мародерами у вишиванках - не на вашу користь.
Вони крадуть і до церкви не ходять.
Ви до церкви частіше, ніж до бані ходите, але крадете не менш заполошно.
Ви - просто цинічніші.
По ділах судити казано.
Так і судимо.
І по ваших, і по донецьких ділах-дєлішках...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Сырожа Ку*** 09.12.2010 18:50
От непруха у Тохи..И с "Нибулона"попёрли и выборы наперекосяк,и отдохнуть от трудов праведных гадские акулы не дали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 гонта 09.12.2010 14:09
Немає вам бідним і там спокою.Кругом під ногами земля горить.І що ж це ви такого наробили? Варто замислитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100