Пішов з життя провідний тренер-викладач з боксу КДЮСШ «Вікторія» Віктор Андрійович Кіхтенко.

Все своє життя Віктор Андрійович присвятив боксу, був хорошим тренером, його вихованці здобували перемоги як в Україні так і на міжнародній арені.

Фото Федерації боксу Черкащини


«Віктор Андрійович — був обличчям боксу Черкащини, виховав не одне покоління спортсменів, підготував десятки майстрів спорту, КМСів та чемпіонів різного рівня змагань й до сьогодні тренував вихованців міської спортшколи «Вікторія» у своєму рідному залі, який облаштовував дуже давно - самостійно.

Ваша праця та душа, яку ви вкладали в кожного вихованця, принесла та обов’язково принесе ще Черкащині не одну перемогу в майбутньому, а ваші настанови та життєва мудрість будуть відображатися у кожному зі спортсменів.

Це велика втрата для нас усіх. Він був не лише видатним спортсменом, тренером але й доброю, щирою, справедливою, відданою людиною своїй справі, яку ми поважали.

Віктор Андрійович, завжди міг підібрати правильні слова, дати мудрі поради та підтримати в потрібний момент» – зазначив президент Федерації боксу Черкащини Сергій Тищенко.

Прощання відбудеться завтра, 27 квітня 2024 року, о 14:00 в будинку трауру за адресою: бульвар Шевченка, 155, зазначають у Федерації боксу Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100