Нардеп ,який зараз захищає країну на фронті, Сергій Рудик, звернувся до депутатів Смілянської міськради і міського голови.

«Сакури і стадіони, чи кошти на підтримку постраждалим від обстрілів? Звернувся з депутатським зверненням до смілянського міського голови і депутатів міськради. Прошу і наполягаю на тому, щоб з резервного фонду були виділені кошти на допомогу постраждалим від фашистського обстрілу минулого тижня. Йдеться про 120 будинків, із яких 4 – багатоповерхівки», - пише нардеп у ФБ

За його словами, це вже не перший обстріл, на жаль, і він бачить, що проблема знову вирішується у форматі «з миру по нитці».

«Підпрягають місцевий бізнес, щось дають волонтери, Червоний Хрест, обласне начальство роздуває цілу історію про «батьківську турботу» - класичний набір.

Але, щоб відновити майно, людям мало лише заміни склопакетів чи шиферу. Там ціла купа проблем, тому наполягаю саме на грошових виплатах. Так, до речі, зробила міська влада міста Синельникового на Дніпропетровщині, яке було обстріляне минулого тижня. Працював там у військових справах, знаю картину достеменно.

Рішення про кошти треба приймати в найближчі дні, кошти у міському бюджеті точно є. Принаймні місцева влада дозволяє собі проводити реконструкцію місцевих стадіонів. Ну і раніше, на сакурах під час війни не економили. Краще промовчу», - зазначив нардеп

438145180_2435481453306100_5663584569352659887_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100