реклама Делікат

До світлого свята Великодня члени „Смілянської спілки учасників бойових дій „АТО” отримали допомогу у вигляді вагомих продуктових наборів. Про це подбав голова спілки Микола Липовий. Як він сказав у розмові, міська влада виділила кошти на діяльність очолюваної ним організації. Завдяки цьому і з’явилася можливість допомогти членам спілки матеріально. Тож напередодні великого свята вони реально відчули, що про них пам’ятають.

А складається спілка переважно з колишніх і нинішніх добровольців. Дехто з них уже списаний в запас, дехто і зараз на фронті. Та, безумовно, і тим, хто в Смілі, і тим, хто на фронті, приємна така конкретна увага до них і їхніх родин. Бо за тих, хто воює, продовольчі набори отримали їхні сім’ї. Так за Юрія Фартушного, який захищає Україну з перших днів російсько-українського протистояння, що розпочалося 2014 року допомогу отримала мати Неоніла Іванівна.

Продуктовий набір від голови „Смілянської спілки учасників бойових дій „АТО” Миколи Липового отримує мати героя-добровольця Юрія Фартушного Неоніла Іванівна

Продуктовий набір від голови „Смілянської спілки учасників бойових дій „АТО” Миколи Липового отримує мати героя-добровольця Юрія Фартушного Неоніла Іванівна


Членами спілки є і батьки полеглого Героя Євгена Войцехівського (Чеха). Про їхнього сина і про них теж не забули. Миколи Липовий привітав їх з прийдешнім святом. Загалом допомогу отримали всі учасники спілки. Звісно, це додасть їм ще більшої радості під час святкування Воскресіння Христового.

Микола Липовий, як голова громадської організації і ветеран російсько-української війни, постійно дбає про своїх побратимів. Він добре знає ціну словам і ціну справам. Тож нещодавно організував для підопічних активний відпочинок у таборі „Максимум”, що в Золотоноші, де вони випробували свої сили в екстримі та спорті.

Батьки полеглого Героя Євгена Войцехівського (Чеха) пан Віктор і пані Люба

Батьки полеглого Героя Євгена Войцехівського (Чеха) пан Віктор і пані Люба


Зараз намагається активізувати в навчальних закладах Сміли патріотичне виховання молоді. З цією метою розробив положення про історико-мистецький конкурс „ П’ять епох – єдина Україна”. За сприянням у його проведенні звернувся до освітян міста і міської влади міста. Пан Микола щиро переконаний, що оскільки соціально-політична ситуація в Україні в умовах повномасштабної війни розв’язаної росією вкрай складна, патріотичне виховання молоді повинно бути на першому місці в роботі з дітьми. Адже їм доведеться завершувати те, що не змогли звершити попередники: перемогти росію і побудувати в Україні нове суспільство вільних людей.

Геннадій Зуєв і зараз на фронті. Допомогу від Спілки отримала його дружина Анна

Геннадій Зуєв і зараз на фронті. Допомогу від Спілки отримала його дружина Анна


Тож одна справа, коли про наших ветеранів дбають на словах і малюють смайлики в Інтернеті, а інша, коли вони відчувають, що про них і справді не забувають, що їм допомагають.

Олександр Вівчарик,

Фото автора

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100