Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Черкаської міськради, на якому було розглянуто понад 50 питань, які стосуються життєдіяльності міста.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто понад 50 питань, які стосуються життєдіяльності міста


Зокрема, ухвалили такі рішення:

«Про демонтаж тимчасових споруд». Затвердили перелік із понад десятка тимчасових споруд, які підлягають демонтажу. Більшість встановлені незаконно або з порушенням норм.

«Про організацію пасажирських перевезень у поминальний день». З метою забезпечення зручного перевезення жителів міста до кладовищ у поминальний день 12 квітня, виконавчий комітет затвердив план безкоштовних рейсів з 7.30 до 15.30 пасажирів міським електричним транспортом.

Крім того члени виконавчого комітету проголосували за зміни до “Програми реалізації заходів цивільного захисту населення на території Черкаської територіальної громади на 2023-2026 роки». Проєктом рішення пропонується збільшити обсяг фінансового ресурсу на придбання засобів зв’язку, генераторів, спецодягу, теплових гармат, аварійного освітлення та іншого для забезпечення роботи штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Окрім цих питань, на засіданні комітету також було розглянуто низку інших:

– Про дозвіл на видачу ордерів фізичним та юридичним особам на видалення аварійних та сухостійних дерев.

– Про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження програми розвитку земельних відносин та використання і охорони земель»;

– Питання служби у справах дітей.

 Черкаська міська рада

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100