реклама

реклама Делікат

реклама

Старший інспектор ювенальної превенції Уманського райуправління та представник Уманської окружної прокуратури відвідали п'ятикласників школи № 8 міста Умані.

Правоохоронці розповіли про існуючі види відповідальності: кримінальну та адміністративну, пояснили з якого віку настає кожна з них та навели кілька прикладів, коли за вчинки неповнолітніх відповідали їхні батьки.

Старший інспектор ювенальної превенції Уманського райуправління та представник Уманської окружної прокуратури відвідали п'ятикласників школи № 8 міста Умані


Зокрема приділили особливу увагу питанню протидії різним негативним явищам, недопущенню вживання наркотичних засобів і психотропних речовин, роз’яснили їх згубний вплив на організм людини. Не оминули увагою й питання вживання тютюнових та алкогольних виробів та відповідальність за такі дії.

Також нагадали школярам поняття шкільного булінгу, надали практичні поради, як протидіяти цьому явищу, а також роз’яснили, що за таке правопорушення чинним законодавством передбачено відповідальність.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100