реклама Делікат

реклама

Т. в. о. Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Андрій Даник разом з польською делегацією на чолі з Послом Республіки Польща в Україні Ярославом Гузи відвідали в Черкасах заклади вищої освіти системи ДСНС.

Поїздка відбулася в рамках програми відзначення Дня Європи.

За традицією, учасники заходу поклали квіти до Монумента Героям Чорнобиля та вшанували пам’ять Героїв-випускників, які віддали свої життя за свободу й незалежність України.

438093265_933156655278479_8065820970803496994_n

У рамках візиту під головуванням т. в. о. Голови ДСНС Андрія Даника проведено круглий стіл із представниками Посольства Республіки Польща в Україні, українськими надзвичайниками та представниками органів місцевого самоврядування.

Учасники обговорили, зокрема, результати співпраці ДСНС України з польськими інституціями та окреслили перспективи її розвитку.

Директорка Центру українсько-польських освітніх інновацій, професорка Тетяна Чубіна презентувала українсько-польські освітні та гуманітарні проєкти.

Крім того Посол Республіки Польща в Україні Ярослав Гузи зустрівся з курсантами.

Дипломат у неформальній атмосфері поділився власним досвідом роботи та обговорив з майбутніми рятувальникам деякі питання інтеграції України в ЄС.

Курсанти висловили вдячність Польщі за допомогу Україні, надану з перших днів повномасштабного вторгення рф.

Також польська делегація мала змогу ознайомитися з тренуванннями курсантів на вогняному та газовому модулі й багатомодульному тренажері контейнерного типу.

ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100