реклама

реклама Делікат

реклама

На центральній смілянській набережній Тясмину ― однієї з найулюбленіших локацій літнього відпочинку містян і гостей ― гучно: тут проходять змагання Кубку України із судномодельного спорту у класі FSR: радіокерованих моделей з бензиновими двигунами.

Ці змагання проводяться тут не вперше під егідою Федерації судномоделізму і судномодельного спорту України.

436273678_1601410750660277_3313606081585529927_n

― Сміла має чудові можливості для проведення змагань такого високого рівня і популяризації судномодельного спорту, який не знає вікових обмежень, ― каже головний модератор сьогоднішньої події Олег Ніколаєнко. ― Плесо Тясмину відповідає всім нашим умовам, ми щиро вдячні керівникам Сміли, особисто депутату міської ради Вікторові Овчаренку, який створив такий куточок для проведення різноманітних заходів, зокрема й наших змагань.

Серед їх учасників ― гості зі столиці, Харкову, Вінниці, Миколаєва, Кривого Рогу, Кропивницького, Херсону. Сміляни теж беруть участь у цих престижних змаганнях. Цікаво, що за збірну Сміли виступає хлопчина з Харкова ― Ростислав Кавун. У свої 11 років він вже є майстром спорту України, а готувався разом зі своїм дідусем Віктором Кавуном, теж харків’янином. Вони ― вимушені переселенці. Поки рідний батько Ростика воює з рашистами, сам Ростик захищає честь Сміли, яка прихистила його у цей непростий час.

До учасників змагань з вітальним словом звернулася заступниця міського голови Сміли Тетяна Карло. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих Героїв ― захисників України.

Змагання триватимуть і в неділю. Переможців визначатиме суддя міжнародної категорії, гостя з Вінниці Тетяна Шаталюк.

Олександр Слєпцовський, фото автора

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100