реклама

реклама Делікат

реклама

У Рівному завершився чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок віком до 22-х років памʼяті Андрія Огородника.

Фото обласної федерації з боксу


Вперше чоловіча збірна Черкаської області посіла друге місце в командному заліку під час чемпіонату України з боксу. Натомість жіноча – четверте. Про це повідомив президент обласної федерації з боксу Сергій Тищенко.

«Історія черкаського боксу пишеться вже сьогодні. Пишуть її талановиті, технічні та вмотивовані вихованці місцевих спортивних шкіл, які наполегливо тренуються і завжди йдуть вперед, – прокоментував Сергій Тищенко. – І в той час, коли всі українці очікували на головну боксерську подію року бій Олександра Усика із британцем Тайсоном Ф'юрі, черкаські спортсмени продемонстрували історичні досягнення».

Загалом за перемогу в ринзі змагались 160 боксерів. Черкаську область на чемпіонаті представляли 13 спортсменів, серед яких 9 хлопців та 4 дівчини.

Фото обласної федерації з боксу


У підсумку чемпіонський титул серед чоловіків вибороли:

  • Дмитро Колісніченко з Умані, який у фінальному поєдинку здолав суперника з Івано-Франківської області.
  • Данило Лозан з Умані, який виграв чотири бої, а у фіналі здобув перемогу нокаутом в 1 раунді.
  • Другим став Арсеній Резніченко, родом із Корсунь-Шевченківського, зараз тренується в Умані. Він провів чотири потужні поєдинки, утім, у фіналі поступився досвідченому спортсмену з Одеси.
  • На третьому місці опинився Максим Кофан із Черкас, який представляв боксерський клуб «Манеж» та КЗ «Школа вищої спортивної майстерності». Він показав конкурентний та сильний бокс.
  • Ігор Семончук із Умані.

Результати дівчат із Черкаської області, які вийшли в ринг:

Фото обласної федерації з боксу


  • Першою стала Тетяна Довгаль, яка нині представляє клуб «Мафія» у Ватутіному та КДЮСШ «Вікторія» у Черкасах.
  • Другу сходинку турніру посіла Анастасія Коваленко із Умані.
  • Третьою стала Аліна Кріт із Жашкова.

Переможці представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок U22, який у жовтні проходитиме в Софії (Болгарія).

Фото обласної федерації з боксу


«Дякую головному тренеру збірної Черкаської області Віктору Петриченку та всім наставникам, які працюють із дітьми, розвивають їх потенціал, виховують сильних духом людей, – зазначає президент обласної федерації. – Пишаюсь нашими спортсменами й впевнений, що серед вихованців черкаського боксу є майбутні олімпійські чемпіони!»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100