реклама Делікат

реклама

Дорога Н-16 за маршрутом Хацьки - Степанки – Хутори потребує ремонту. Про це повідомляє голова Степанківської громади Ігор Чекаленко. Частково її ремонтували у попередніх роках, зокрема, в 2022 році. Так, тоді, за повідомленням голови РДА Валерії Бандурко, підрядною організацією ТОВ «Ростдорстрой» було частково проведено ремонт відрізку автодороги місцевого значення О 241701-4 /Н-16/-Хацьки-Степанки-Хутори у селі Хацьки, укладено 655 кв.м. асфальтобетону.

Але нині дорога знов в жахливому стані.

442651116_933640848503381_5248296971518264963_n

– Остаточно дорогу вбили роботи, що проводилися напередодні війни. Щоб провести роботи на деяких військових об’єктах, саме з Мало-бузуківського кар’єру брали породу і везли нашими дорогами. Люди розуміли, що це призведе до знищення доріг. Так і відбулося. До слова, навіть лист був від офісу президента до прем’єра, що перед початком робіт провели ямковий ремонт доріг, а після завершення робіт капітальний ремонт. Але десятки автомобілів і нині знищують свою ходову, були аварійні ситуації… На жаль, в роки війни проведено лише невеликий обсяги поточного ремонту найбільш аварійних участків. Такий стан дороги перешкоджає і швидким допомогам, і суб’єктам господарювання, - інформує Ігор Чекаленко.

Він каже: нещодавно громада отримала від дорожніх служб області листа, де повідомляється, що ні капітальний, ні поточний ремонт цієї дороги цьогоріч не передбачається....

Читайте також:

Степанківська громада дбає про безпеку, плете сітки, планує ринок житла

- За таких умов можуть припинити роботу підприємства, що забезпечують продукцією дуже багато виробників. І жителі скоро не зможуть потрапити в громаду... - каже Чекаленко. - Громада може допомогти. Ми давали торік субвенції. І цьогоріч готові дати субвенцію, але ми не можемо ремонтувати всі дороги, які не наші, дороги, кошти на які має виділити держава. Будемо знову писати листи і просити звернути на нас увагу. Ми розуміємо, що нині війна і, в першу чергу, треба фінансувати ЗСУ. І ми також направляємо на ЗСУ. Але, водночас, держава мала б фінансувати взяті на себе зобов’язання.

фото: скріншот з відео

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Іван 24.05.2024 22:58
З пустого в порожнє, зроби вже дорогу а не розводиш лапшу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100