реклама Делікат

Проведення нового благодійного всеукраїнського музичного та етно-мистецького мото-рок-фесту «СИЛА НАЦІІ» 2024, який відбудеться 5 - 7 липня у Мельниках в Холодному Яру, анонсовано на сторінці Гурт КРУТИЙ ЗАМІС.

"Природна територія історичного музею Черкащини-Чигиринщини «Крутий Заміс» - мальовниче місце для фестивалю, яке врятує від міської метушні, загазованого повітря та диму промислових виробництв та заводів. Територія проведенн фестивалю - біля лісу (є світло, вода, альтанки, хостел, готель поруч, фудкорти, кав’ярня, місця для кемпінгу - наметове містечко). Поруч ліс площею 6804 га, який має історичне та природоохоронне значення, відноситься до пам'яток природи. Про це пише Козацький край

445095714_122154209012130539_1679014534922144919_n

В урочищі Холодного Яру біля території фестивалю археологи знайшли сліди усіх археологічних епох, починаючи від трипільської землеробської культури, яка виникла за чотири тисячі років до н.е. У лісах Холодного Яру натрапляють на залишки, що оточені земляними валами, а також – руїни підземних церков і печер.

Неподалік знаходиться Троїцька церква Мотронинського монастиря, а Скіфське городище належить до пам'яток культури міжнародного значення. Флора представлена насадженнями дубів і ясенів, на території зростають 46 видів дерев і 48 видів кущів. Тут розташований останній найстаріший та найбільший дуб, якому понад тисяча років – дуб Максима Залізняка.

Поруч «Гайдамацький ставок» де гайдамаки освячували свою зброю в часи Коліївщини, на дні цього ставка було знайдено багато списів, ножів, люльок, кресал, які використовувалися українськими повстанцями.

Мальовнича природа цього краю залишила слід в творчості Т.Шевченка.

Холодний Яр належить до пам'яток природи державного значення, а частина його площі з відомими пам'ятками історії відноситься до національного історико-культурного заповідника "Чигирин", - повідомляють організатори.

На фестивалі «СИЛА НАЦІІ» можна буде поринути у давню історію та відчути українську силу в історичному місці сили, а ще - обачити найбільшу Мотанку в Світі, висотою 6 метрів.

У рамках фестивалю планується:

ДИТЯЧА ПРОГРАМА - атракціони, а також для дітей та дорослих на території у відведеній зоні відбудеться знайомство з малими та великими мешканцями музею, тваринами (кролики, вівці, кози, коні)

Кінне таксі з возом для кінних прогулянок мальовничими околицями фестивалю.

ЯРМАРОК (мото-рок аксесуари)

ВІДВІДУВАННЯ МУЗЕЮ ГОНЧАРІВ;

ЕТНО-ЗАБАВИ (дитячі змагання з козаками)

СИЛОВІ ЗМАГАННЯ - КОЗАЦЬКІ БОГАТИРСЬКІ ІГРИ ТА ПРИЗИ;

ПРИГОЩЕННЯ ЮШКОЮ (донати)

ПРИГОЩЕННЯ КАШЕЮ (донати)

ВИПАЛЮВАННЯ ВОГНЕМ ГЛИНЯНОЇ СКУЛЬПТУРИ ГОЛОВИ КОНЯ

(символа логотипу фестивалю)

ПОТУЖНИЙ РОК КОНЦЕРТ

(ви почуєте трибют різних гуртів :«RAMMSTEIN», SLIPKNOT, KORN, METALLICA)

А також ви почуєте та побачите гурт «КРУТИЙ ЗАМІС».

На благодійному фестивалі збиратимуть кошти на дрони для ЗСУ :

131 Окремий Розвідувальний Батальйон

Рота Безпілотних Авіа Комплексів

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100