реклама Делікат

Перенавчання та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, фінансова підтримка започаткування власної справи. 

Фото: ck-oda.gov.ua


Про можливі спільні проекти для ВПО йшлося на зустрічі начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця з командою Агентства Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

– Наші зустрічі вже стали доброю традицією, – зауважив очільник області. – І що найголовніше – вони завжди продуктивні. Говорили про вже реалізовані проекти, а також про майбутні. Актуалізували потреби.

На сьогодні в області на обліку перебувають 139 тис. вимушених переселенців. Із них – понад 62 тис. людей працездатного віку.

– Крім супроводу та облаштування місць компактного проживання ВПО, маємо ще один напрям для роботи з партнерами, – наголосив Ігор Табурець. – Ідеться, зокрема, про проекти з перенавчання та працевлаштування ВПО, фінпідтримки започаткування власної справи. Це, по-перше, дієвий інструмент для їхньої інтеграції у громади. По-друге, кадровий потенціал для підприємств області.

Фото: ck-oda.gov.ua


Також на зустрічі обговорили питання енергетичної стійкості Черкащини та забезпечення критичної інфраструктури джерелами резервного живлення.

Додамо, що Агентство ООН у справах біженців є глобальною міжурядовою організацією, яка присвячує свою діяльність порятунку життів, захисту прав і створенню кращого майбутнього для біженців, внутрішньо переміщених осіб та осіб без громадянства.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Змарнів наш Адмін 22.05.2024 12:13
Видко всі соки з нього транші на Париж витягують. Аж посмуглішав, та й на зір слабий став.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100