Бізнесмен Олександр Соколовський, який на нещодавніх виборах спробував піти по стопам батька, занурився в політику і був одним з кандидатів на посаду мера Черкас, розповів «Прочерку» про свої враження. Зокрема, він зазначив, що політика його не розчарувала, хоч він не став ні мером, ні депутатом міськради.

– Не варто думати, що в бізнесі більш відкриті взаємостосунки, ніж в політиці. Бруду вистачає і там, і там. Кожна людина, що йде в політику, повинна розуміти, що політика – брудна річ. Я впевнений у цьому, – говорить пан Олександр. – Але разом з тим не скажу, що в Черкасах на виборах було багато бруду… Не пам’ятаю, щоб когось серйозно ним обливали. А стосовно прозорості виборів, перерахунку голосів, стосовно того, що хтось там щось робив для того, щоб пройти в міськраду, то це інше питання…

Пан Олександр ухилився від однозначної відповіді на запитання «Прочерку» стосовно подальшої його кар’єри в політиці.

– У політику буду йти, бо якщо не я, то хто?! Є черкащани. Є місто, за яке треба боротися і шукати шляхи, щоб принести йому якусь користь. Я думаю, що це дуже важливо, – відповів Олександр Соколовський, однак натяк таки дав: Чи буду в майбутньому боротися за крісло мера? Побачимо… Не можу ще сказати, що буде через 5 років… Але життя через цей відрізок часу не закінчиться. Я сьогодні продовжую працювати. І якщо вже ви будете писати, то зазначте, будь ласка, що в мене продовжують працювати пункти харчування для безпритульних людей, як це було і до виборів. Тоді дехто жартував, що ці безпритульні не дадуть мені голосів. То я це робив не задля голосів. Тому пункти і працюватимуть надалі. Так само в мене продовжують працювати безкоштовні комп’ютерні курси для пенсіонерів.

Провальний результат Народної Партії по входженню в міськраду Олександр Соколовський пояснює тим, що у Черкасам за владу серед інших змагалися і потужна команда мера Одарича – Партія Вільних Демократів. У області ця партія практично не була представлена. Нагадаємо, що до обласної ради представники сили Литвина таки пройшли.

– По області все було простіше, бо не було такої серйозної конкуренції, як у місті. А в Черкасах була ПВД, був серйозний перерозподіл сил, тут іще були деякі партії, яких в області не було чути. І по-друге, коли я приїжджав у село (я на виборах також займався і областю, був заступником нардепа Терещука), то там до людей було легше достукатися. А місто в нас помірковане, люди самі собі на умі, – зазначив пан Олександр.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Х 11.12.2010 11:48
та йому і без політики непогано живеться
тендери на поставку своїх компьютерів в навчальні заклади завжди він виграє , ясно не без допомоги ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Weq 10.12.2010 19:06
А що Соколовський політик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 гонта 10.12.2010 11:05
Справжні політики не програють,а відтерміновують свою перемогу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100