реклама Делікат

Наразі триває реалізація надзвичайно важливого проєкту — будівництво протирадіаційного модульного укриття на території однієї з черкаських шкіл.

Наразі будівництво протирадіаційного модульного укриття триває, й цей проєкт хочуть встигнути реалізувати до початку нового навчального року


Про це під час ефіру в студії видання “ВиЧЕрпно” розповіла заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

Зазначимо, що будівля цієї школи не мала будь-якого приміщення, яке можна було б використовувати, як найпростіше укриття, й розташована на такій території, що до найближчого безпечного місця під час загрози з неба — потрібно йти дуже далеко.

“Ми мали певну проблему з безпекою дітей та працівників цього закладу. Так, усі відвідувачі школи користувалися іншим укриттям, проте хотілося б, аби воно було розташоване значно ближче до освітнього закладу й людям було комфортніше”, — зазначає Анастасія Чубіна.

Наразі ж будівництво протирадіаційного модульного укриття триває й цей проєкт хочуть встигнути реалізувати до початку нового навчального року.

Також заступниця міського голови стверджує, що всі інші школи міста Черкаси вже забезпечені укриттями або ж в них завершуються ремонтні роботи.

Усі садочки Черкас також мають укриттям, проте представники органів місцевого самоврядування роблять все можливе задля того, аби в дошкільних навчальних закладах покращувалася безпекова ситуація.

“Хочеться, аби в садочках ситуація з безпекою була такою ж, як у школах, адже в закладах середньої освіти вона значно краща. Так, в усіх садочках є укриття, проте вони не дуже місткі або ж перебувають в процесі проведення ремонтних робіт”, — додає профільна заступниця.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100