реклама Делікат

реклама

Черкаські депутати проголосували про утворення відділу паркування у складі управління інспектування Черкаської міської ради.

8433f1092f3ce9e63a30b2bc6e6af70c

Про це інформує «ВиЧЕрпно».

Інспектори будуть виявляти порушення законодавства у сфері паркування транспортних засобів та відповідно вживати заходи, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Наразі такі відділи здійснюють свою діяльність у багатьох обласних центрах України, таких як: Київ, Вінниця, Харків, Дніпро, Львів, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Житомир, Тернопіль, Рівне, Чернігів, Чернівці та ін.

У пояснювальній записці до проєкту рішення йдеться, що працівники матимуть право:

  • складати протоколи про адміністративні правопорушення у разі виявлення порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів на території міста Черкаси;
  • розглядати справи про адміністративні правопорушення;
  • здійснювати контроль за виконанням постанов про адміністративні правопорушення щодо притягнення осіб до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування транспортних засобів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Віктор 29.05.2024 21:51
Нагальна потреба, авто паркують де хто забажає _- на дитячих майданчиках, на зелених газонах біля супермаркетів на парковці для людей з інвалідністю, не маючи на це права. На зауваження реагують агресивно. Приватних пато в місті багато. Настав час навести лад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 військовий стан 29.05.2024 07:17
давно пора, Особливо тих ,хто біля підїздів багатоповерхіво к перекриває доступ навіть інвалідним коляскам і перекриває шляхи евакуації
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Ольга Іванівна 28.05.2024 20:03
Бездонне джерело поповнення бюджету місця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Петрович 28.05.2024 19:22
Тим часом, Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроєкт, який забороняє муніципальним інспекторам евакуйовувати авто через незаконне паркування на час дії воєнного стану. В разі ухвалення цього закону, автомобілі зможуть забирати лише поліцейські.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Хтось 28.05.2024 18:58
А проголосувати за зміни до бюджету щодо побудови в кожному мікрорайоні міста багатоповерхови х паркінгів депутати не хочуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100