реклама

реклама

Найнижча у цукровій галузі Черкащини зарплата – на заводах, якими володіє цукровий магнат, генеральний директор ТОВ «Панда» і депутат обласної ради від Партії регіонів Геннадій Бобов. Про це нещодавно заявив голова Державної податкової адміністрації у Черкаській області Петро Хукаленко, аналізуючи стан справ у агропромисловому секторі регіону.

Губернатор взяв до виборчої п'ятірки Партії регіонів цукрового магната, до якого мають претензії податківці

Губернатор взяв до виборчої п'ятірки Партії регіонів цукрового магната, до якого мають претензії податківці

Головний податківець області спершу зауважив, що цукропереробна галузь в області відроджується, адже цього року посіви цукрового буряку були збільшені майже вдвічі – до 35,7 тис. га, в області цього року працювали 5 цукрових заводів.

- Але про яке відродження може йти мова, якщо окремі керівники економлять на своїх працівниках, не цінять виняткових фахівців, – наголосив Петро Хукаленко, – Середня заробітна плата на Цибулівському (Монастирищенський район) та Тальнівському цукрових заводах становить 1500 грн., на Селищанському – 1250 грн. Для порівняння: середня заробітна плата на Жашківському цукровому заводі становить 2800 грн., на Пальмірському – 2512 грн. Вважаю, що відродження слави Черкащини як батьківщини цукроваріння несумісне із зневагою до людей, що задіяні у цьому процесі. Тож ми проконтролюємо, щоб праця робітників цукропереробної галузі достойно оплачувалася.

Перераховані Хукаленком заводи із найнижчою зарплатою – Цибулівський, Тальнівський і Селищанський – всі належать ТОВ «Панда», генеральним директором і співзасновником якого є Геннадій Бобов. До речі, Антимонопольний комітет України лише минулого тижня дозволив Бобову придбати підприємство у Тальному. Цікаво, що Бобов також збирався купити і Жашківський цукровий завод, проте на початку серпня цього року відмовився від угоди через кредиторську заборгованість заводу у 100 млн. грн. Тому власникові заводу, колись лідеру цукропереробної галузі України «Українській продовольчій компанії» (її пов‘язують із нардепом Павлом Костенком) нічого не залишалось, як відродити виробництво на своєму останньому заводі. Ще один нюанс – УПК переживає процедуру банкрутства, проте знаходить можливість виплачувати своїм працівникам зарплату вищу, аніж на цілком благополучній «Панді».

Ще один згаданий цукровий завод – «Пальмірацукор» нині належить «Цукровому союзу «Укррос».

– Він увів цього року в дію два цукрозаводи, дав людям 1200 робочих місць, – так охарактеризував Бобова, зачитуючи на конференції обласної партійної організації список кандидатів в депутати, голова обласної організації ПР, губернатор Сергій Тулуб. Вочевидь, що губернатор зовсім не поцікавився, в яких умовах працюють ці 1200 робітників, і зовсім не звернув уваги, що такий видатний партієць, як Бобов, не дотримується принципів боротьби із бідністю, проголошених Партією регіонів.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Вячеслав 08.11.2012 21:07
Он все доплачивает только налоги с доплат не платит,ведотся двойная бухгалтерия.
И к людям там относятся как к скоту.Стоит один раз сходить на планерку.Барщина продолжаеться товарищи)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Helen 12.12.2010 11:28
Пан Гонта явный антисимит)))))) ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Черкасщвнин 11.12.2010 13:06
Насчет Тулуба есть большие сомнения. Хотя? Интересно , а как фамилия матери. Вы из каких источников знаете, может просто слухи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 гонта 10.12.2010 23:12
для черкасщвнин. Це ті особи, батьки яких були різних національностей . Поцікався хто у Бобова був батько,у Тулуба мати,у Тимошенко і батько,і мати-тоді питань не буде виникати.А те що Україною реально керують не українці-це факт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 Черкасщвнин 10.12.2010 17:37
Гонта, интересуюсьзнат ь, какое смысловое значение вы вкладываете в слово "полукровки".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 гонта 10.12.2010 10:58
Якщо людям зарплати платитимуть,то за що зірки героя,місця в партійних списках купувати будуть? Ті хто платить зарплати-банкрутують,а ці жирують.Їм не потрібні заможні українці бо це окупанти.А так звана боротьба з бідністю-це чистої води регіональний разводняк.Ці полукровки над нами ще й надсміхаються.Дови...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Черкасщвнин 10.12.2010 00:27
Вы на лицо героя посмотрите. Интересно, Тулуба не карежит стоять в таком ряду героев
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Незалежність 09.12.2010 21:03
Приближенные жируют.Пьянки,гулянки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100