реклама Делікат

реклама

У Черкаському художньому музеї відбулося урочисте відкриття звітної виставки вихованців Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута під назвою «Дитяча палітра: графіка, живопис скульптура».

Фото: dogp.gov.ua


На виставці були представлені творчі доробки учнів за 2023-2024 навчальний рік. Це натюрморти, портрети, сюжетні композиції, скульптурні твори та скульптурні композиції. Усі роботи не зважаючи на вік авторів є цілісними, яскравими, безпосередніми та емоційними. Окрасою експозиції стали роботи – переможці мистецьких конкурсів.

Щоб привітати учнів із завершенням навчального року у художній музей завітала начальниця управління культури Валентина Шепецька. Також від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка та виконавчого комітету Валентина Петрівна вручила медаль «За сумлінну працю» викладачці Битенській Світлані Іванівні, яка нещодавно відзначила подвійний ювілей - 75 років від дня народження та 40 років, як пані Світлана працює у художній школі.

Фото: dogp.gov.ua


Зокрема, у Черкаській дитячій художній школі ім. Данила Нарбута навчаються черкасці віком від 6 до 18 років. Учні разом із викладачами є переможцями міських, обласних, всеукраїнських, міжнародних фестивалів. Вони беруть активну участь у мистецьких та національно-патріотичних заходах, організовують виставки, майстер-класи, а також долучаються до благодійних заходів на допомогу Збройним Силам України.

Відзначимо, що виставка «Дитяча палітра: графіка, живопис скульптура» діятиме у Черкаському художньому музеї до 15 червня.

Фото: dogp.gov.ua


Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100