реклама

реклама Делікат

реклама

На базі Центрального лісового офісу відбувся базовий інструктаж для працівників лісового господарства з ідентифікації вибухонебезпечних предметів та дій при їх виявленні. 

✔️Працівники Центрального лісового офісу пройшли навчання з ідентифікації вибухонебезпечних предметів


Інструктаж провели вибухотехніки Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

Лісові масиви є одними з найбільш розповсюджених місць виявлення таких небезпечних знахідок. Тож інструктаж обовʼязковий для кожного працівника.

Частіше всього у лісах можна натрапити на снаряди часів Другої світової війни. Такі снаряди у 99% випадків в дуже поганому стані, тож варто розуміти, що вони можуть становити ще більшу небезпеку детонації. Крім того, через постійні атаки ворога на територію України у лісах Черкащини можна натрапити на уламки ракет чи дронів.

Для всіх працівників діє єдина інструкція згідно якої потрібно діяти у разі виявлення будь-якого підозрілого вибухонебезпечного предмету.

Перша і найважливіша дія, яку необхідно виконати - негайно викликати ДСНС та поліцію.

Наступні дії:

  • припинити будь-які роботи в місці та поблизу ділянки, на якій виявлено підозрілий предмет;
  • нічого не чіпати руками чи іншими інструментами;
  • обмежити доступ населення до ділянки з небезпечних предметом до приїзду вибухотехніків та правоохоронців;

Додамо, що кожен працівник філій Центрального лісового офісу ДП "Ліси України" проінструктований щодо дій у надзвичайних ситуаціях. Перше за все важлива безпека наших працівників.

Про це повідомляє Центральний лісовий офіс.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100