реклама Делікат

реклама

До 28 червня 2024 року міграційники зобов’язали виїхати з України 42-річного громадянина Республіки Вірменія.

Іноземця виявили працівники Звенигородського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС під час відпрацювань у середмісті Звенигородки.

За порушення міграційних правил громадянин Вірменії поніс адміністративну відповідальність та сплатив штраф


Перевірками встановлено, що громадянин Вірменії у липні 2022 року звертався до міграційної служби із заявою про оформлення посвідки на тимчасове проживання в Україні, проте через відсутність підстав йому було відмовлено. У травні цього року іноземець мав намір продовжити строк перебування в Україні, проте і цього разу отримав рішення про відмову. А по закінченню дозволеного строку перебування – з України не виїхав.

За порушення міграційних правил громадянин Вірменії поніс адміністративну відповідальність, передбачену ч. 2 ст. 203 КУпАП, та сплатив штраф. Відповідно до ухваленого рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни зобов’язався повернутися додому у встановлений міграційниками строк.

Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 02.06.2024 22:28
Вірмен на фото ліворуч чи праворуч? Цікаво куди їх депортують, в Польщу, Румунію, Словаччину, Молдову чи може Угорщину, а ці країни не проти? Адже прямого сполучення із країною походження суб'єкта в нас немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100