реклама Делікат

реклама

Завдяки доказовій базі Служби безпеки заочно засуджено ворожого поплічника, який коригував ракетні обстріли окупантів по базуванню підрозділів Сил оборони.

Суд призначив зловмиснику 12 років тюрми, повідомляє СБУ в Черкаській області.

За даними слідства, інформатором виявився житель Донецька, який з липня 2022 року пішов на співпрацю з представниками окупаційної влади.

447891337_2169713013407878_5096308495257203304_n

Кіберфахівці встановили, що він ініціативно вийшов на посадовця так званої «народної міліції «днр»» та запропонував свою допомогу у штурмі українських позицій на Донецькому напрямку.

Зловмисник збирав для окупантів дані про місця дислокації та переміщення підрозділів Сил оборони через власні зв’язки на підконтрольній території України.

Отримані відомості передавав через анонімні чати у вигляді текстових повідомлень і фото, відео з відмітками позицій на електронних картах.

Крім цього, він «волонтерив» на користь військових рф, неодноразово підвозив їм провізію та допомагав рашистам.

За матеріалами Служби безпеки суд визнав фігуранта винним за ч. 3 ст. 114-2 (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ) Кримінального кодексу України.

Йому призначили 12 років тюрми.

Нині зловмисник переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території.

Досудове розслідування проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100